Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Grind kopen Etten-Leur

Bij Van den Broek Bestratingen kunt u grind kopen in de buurt van Etten-Leur

Bij Van den Broek Bestratingen nabij Etten-Leur kunt u mooi grind kopen. Siergrind kent vele toepassingen: in de tuin, op de oprit of op het pad naar de voordeur. Een voordeel van grind is dat water snel kan worden afgevoerd, zodat het geen plassen gaat vormen. Wist u al dat grind tevens een beveiligende werking heeft voor de tuin? Dieven komen immers niet gehoord over het tuinpad heen! Grind kopen is daarom een goede investering voor uw tuin.

Grind en benodigdheden kopen in de regio van Etten-Leur

In het assortiment van Van den Broek Bestratingen vindt u naast siergrind diverse benodigdheden op het  gebied van grind. Deze producten zorgen voor optimaal behoud van het grind & de tuin en zijn tevens mooie toevoegingen aan het grindpad:

  • Siergrind
  • Zand en invoegzand
  • Sierkeien of zwerfkeien
  • Grindstabilisatie
  • Antiworteldoek

Grindstabilisatie zorgt ervoor dat u niet wegzakt in het grind. Het antiworteldoek voorkomt dat er onkruid door het grind omhoog komt. De keien geven uw tuin een stoere en robuuste uitstraling. Meer over het leggen van grind en de benodigdheden leggen wij u graag uit in onze showroom!

Siergrind kopen bij Van den Broek Bestratingen

Weet u al wat voor soort grind u wilt in de tuin? En bent u benieuwd hoe dit combineert met andere sierbestrating van Van den Broek bestratingen? Kom dan langs in onze showroom, dan helpen wij u graag bij de juiste keuze en informatie!

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.