Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Veranda Breda

Vindt uw veranda bij Van den Broek Bestratingen in de regio van Breda

Een veranda nabij Breda vindt u bij Van den Broek Bestratingen! Wij hebben in ons assortiment diverse veranda’s in verschillende soorten en maten. Zo geeft u uw tuin een compleet andere uitstraling en creëert u een plek om te loungen, of gezellig buiten te eten. Daarnaast kunt u uw tuinmeubels beschermd buiten laten staan en geeft u uw planten ook een fijn onderdak. Kortom: het buitenseizoen wordt een stuk langer als u een overkapping heeft!

Uw ideale veranda in de buurt van Breda

Een veranda is voor vele doeleinden en stijlen toe te passen. De mogelijkheden zijn onder andere:

En uiteraard nog veel meer! De voorkeuren qua afmetingen en stijl kunnen sterk uiteen lopen. Daarom staan onze medewerkers u graag te woord bij deze keuze. In onze showroom kunt u het volledige aanbod en de mogelijkheden bekijken. Daar staan wij u tevens te woord om uw wensen te bespreken en u te voorzien van de nodige informatie. Uw tuin is pas echt compleet met een fijne overkapping!

Van den Broek voor bestrating en overkappingen

Bij Van den Broek Bestratingen in Sprundel, nabij Breda, heeft u de mogelijkheid om alle opties voor een veranda te bekijken. Diverse materialen, stijlen, vormen, maten en mogelijkheden vindt u in onze showroom. Daarnaast voorzien wij u van de nodige informatie en adviezen. Zo vindt u gegarandeerd de juiste veranda naar uw wensen en voorkeuren! U bent van harte welkom in onze showroom in Sprundel!