Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Tuinhuis kopen Prinsenbeek

In de buurt van Prinsenbeek kunt u bij Van den Broek Bestratingen een tuinhuis kopen

Bij Van den Broek Bestratingen nabij Prinsenbeek kunt u een tuinhuis kopen in diverse soorten en maten. Een simpele blokhut of tuinhuis kan prima voor praktische doelen gebruikt worden. Denk aan opbergruimte voor fietsen en gereedschap, of voor uw tuinmeubelen. Maar u kunt nog veel meer met een tuinhuis doen; kom daarom eens langs in onze showroom nabij Prinsenbeek!

Een veelzijdig tuinhuis kopen in de buurt van Prinsenbeek

Bent u benieuwd wat u allemaal kunt met een tuinhuis? U kunt hier bezoek ontvangen, een atelier houden, of een kantoor vestigen. Als u het tuinhuis combineert met een terrasoverkapping, dan heeft u een uitgebreid buitenverblijf. Een blokhut of tuinhuis is tevens te gebruiken als opslag voor bijvoorbeeld fietsen en tuingereedschap. Heeft u altijd al een buitenkeuken gewild? Dit is ook mogelijk in een tuinhuisje! Voor aankoop helpen wij u graag; zo weet u precies welk tuinhuisje of  blokhut het beste geschikt is voor uw wensen.

Voordelen metalen tuinhuis

In ons assortiment vindt u onder andere metalen tuinhuizen. Het voordeel van metaal is dat het een zeer degelijke uitstraling heeft en het vaak zonder brandweervoorschrift mag worden neer gezet. Bij houten bijbouw, bijvoorbeeld op de camping, is dat niet vaak het geval.

Een blokhut of tuinhuis in een kleine tuin?

Heeft u een kleine tuin en bent u benieuwd of hier een tuinhuis in past? Voor het kopen van een tuinhuis is het raadzaam om te controleren of u een vergunning nodig heeft. In onze showroom adviseren wij u graag over de diverse soorten blokhutten en tuinhuizen. Met deze informatie kunt u de geschikte variant kiezen die aan uw wensen voldoet én bij uw tuin past.