Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Overkapping Roosendaal

Op zoek naar een overkapping in de buurt van Roosendaal? Kom langs bij Van den Broek Bestratingen!Een overkapping nabij Roosendaal vindt u bij Van den Broek Bestratingen in verschillende varianten. Zo zorgt u voor een gezellige uitstraling en heeft u een mooie overdekte plek om in uw tuin te loungen of gezellig buiten te eten. Perfect geschikt voor de lange zomeravonden! Een overkapping kan ook dienen om uw auto, planten en tuinmeubels onder te plaatsen. Wat uw voorkeur ook is, wij kijken met u mee naar de mogelijkheden!

Verschillende soorten overkapping in de regio Roosendaal

Woont u in de buurt van Roosendaal en wilt u een overkapping in uw tuin? Dan bent u bij Van den Broek bestratingen aan het juiste adres. Wij bieden diverse soorten hoogwaardige overkappingen aan, zoals:

  • Prieel of paviljoen
  • Aluminium overkapping
  • Carport

Met een overkapping verlengt u het buitenseizoen, doordat u niet in de volle zon, of in de regen zit. Uw tuinmeubelen zijn tevens direct beschermd voor de weersinvloeden. Daarnaast zijn de overkappingen zeer stijlvol en voor iedere tuin een mooie toevoeging. Kiest u voor een praktische overkapping zoals een carport, of geeft u voorkeur aan een veranda? Het kan allemaal!

Veranda’s van Van den Broek bestratingen

Bij Van den Broek Bestratingen nabij Roosendaal heeft u de mogelijkheid om al deze opties voor een overkapping te bekijken en advies in te winnen over welke optie het meest geschikt is. Wilt u het hele jaar door buiten kunnen zitten? Of bent u op zoek naar een plaats om uw planten neer te zetten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Kom langs bij onze vestiging nabij Roosendaal en ontdek de overkapping die bij uw tuin past!