Nieuw assortiment In-lite tuinverlichting

Nieuw assortiment In-lite tuinverlichting

De vakantie is net begonnen, maar In-lite kijkt al weer vooruit naar het najaar. Dan komen ze namelijk weer met een aanvulling op het assortiment! Alvast een klein voorproefje op wat je na de zomer van In-lite kunt verwachten.

De nieuwe producten: geïntegreerd Ø 22 mm en vierkant wandmodel
Najaar 2015 komen wij met een uitbreiding op het geïntegreerde assortiment. In navolging op FUSION 22 introduceren wij nog 3 nieuwe producten in de maat Ø 22 mm: FUSION 22 RVS, HYVE 22 en HYVE 22 RVS.

Ook zullen wij met een nieuw wandmodel komen, namelijk WEDGE. Dit is een 12 volt wandarmatuur in hoekige vormen en qua toepassing te vergelijken met BLINK. WEDGE is in 2 kleuren beschikbaar: warm zilver (WEDGE) en donkergrijs (WEDGE DARK). 

Vanaf september verkrijgbaar
Naar verwachting zullen de nieuwe producten begin september beschikbaar zijn bij de dealer. Uiteraard informeren we je binnenkort uitgebreid over o.a. de technische specificaties en toepassingsmogelijkheden.

Hopelijk kijk je net als wij uit naar een sfeervol najaar. Maar nu eerst genieten van de zomer, wij wensen je een hele fijne vakantie!

De nieuwe producten van dit najaar!