Topvision Tuinhuizen

Een tuinhuis of een blokhut. De keuze zit hem vooral in de constructie en uitstraling van het verblijf. Binnen de serie tuinhuizen vindt u de Topvisionlijn; de crème de la crème waar beide worden gecombineerd. U heeft de uitstraling van een modern tuinhuis in combinatie met de robuuste materialen van een blokhut. Topvision tuinhuizen worden gemaakt van Scandinavisch vurenhout en hebben geen dorpel, zodat u een probleemloze instap heeft.

Wilt u een Douglas tuinhuis? De Douglas Topvision tuinhuizen zijn verkrijgbaar in twee varianten, de Raaf (enkele deur, 4 ruits en raam) en de Roek (dubbele deur, 4 ruits). Beide tuinhuizen zijn verkrijgbaar met een luifel van 3, 4, 5 of 6 meter breedte. Ramen en deuren zijn uitgevoerd met melkglas.

De klassieke blokhut is kenmerkend om haar gestapelde wandbalken en sterke hoekverbindingen zonder dat daar een schroef aan te pas komt. Een blokhut in uw tuin biedt veel mogelijkheden. De blokhut kan dienst doen als opbergruimte, als extra leefruimte of als hobbyruimte. Woodvision heeft verschillende basismodellen. U heeft de keuze uit een blokhut met puntdak of lessenaarsdak, een rechthoekige blokhut of een hoekmodel blokhut. Kies de blokhut die bij uw huis en tuin past. Bijna elk type blokhut is in verschillende afmetingen verkrijgbaar dus altijd passend bij uw tuin en uw persoonlijke wensen.

Heeft u de blokhut alleen nodig als bergruimte, voor bijvoorbeeld tuinstoelen en tuingereedschap, dan is een kleine blokhut een goede keuze. Wilt u een luxere uitstraling en meer ruimte dan is een blokhut met luifel misschien wel de ideale oplossing. Ook kunt u met een andere deur, dubbele deur of een ander raam de uitstraling van de blokhut aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur. De keuze hierin is omvangrijk en in diverse kleurstellingen beschikbaar. Welke houten blokhut u ook kiest, een houten blokhut is gemaakt van gecertificeerd hout. Bovendien worden de blokhutten zo u wilt verduurzaamd (ook wel drukgeïmpregneerd genoemd). Zodat u jarenlang plezier zult beleven aan uw blokhut.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinverblijven