Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 29 sep. 2022 t/m 28 sep. 2030.

Daksystemen

Pext Daksystemen

(terrasoverkapping zonder onderconstructie)

Wilt u de dakconstructie van een bestaande (terras)overkapping vervangen? Of wilt u een nieuwe veranda plaatsen waarbij u zelf de (houten) onderconstructie maakt en u alleen nog op zoek bent naar de dakbedekking? Het daksysteem van Pext biedt uitkomst: u maakt zelf de (houten) onderconstructie en Pext levert de dakbedekking!

Pext heeft een ruime keuze aan complete daksystemen (overkapping zonder onderconstructie) voor o.a. terrasoverkapping, veranda, carport of afdak. U maakt zelf de (houten) onderconstructie, Pext levert het daksysteem!

 

Gemak: compleet pakket en eenvoudig te monteren

Het daksysteem van Pext wordt als bouwpakket geleverd, is compleet en op maat en is bovendien eenvoudig te monteren. U hoeft zelf nergens meer aan te denken en kunt direct beginnen! Met behulp van de duidelijke montagehandleiding (wordt meegeleverd maar kunt u hier ook alvast downloaden) is het eenvoudig het daksysteem te monteren.

Het pakket bestaat uit aluminium profielen met beglazingsrubbers, polycarbonaat platen én alle benodigde bevestigingsmaterialen en toebehoren (schroeven, tape, kit). De bouwpakketten worden met de grootste zorg ontwikkeld en samengesteld uit hoogwaardige materialen. Het daksysteem is kwalitatief topklasse en wordt geproduceerd en samengesteld in onze eigen productiehal.

Uitvoeringen

De daksystemen kunnen worden geleverd als muuraanbouw of als vrijstaand model. Daarbij levert Pext een aantal standaard afmetingen, maar ook maatwerk is mogelijk. Zo is er voor iedere situatie een geschikt product!

Daksysteem Type LT20

Een standaard daksysteem voorzien van een blank aluminium schroefbaar profielsysteem met driewandige 16mm polycarbonaat kanaalplaten van het merk Lexan™ Thermoclear Plus 2UV. Deze polycarbonaat kanaalplaten zijn voorzien van een tweezijdige uv-coating.

Lees meer

Daksysteem Type LT50

Een compleet en luxe daksysteem voorzien van een blank aluminium schroefbaar profielsysteem met een kliklijst/sierprofiel in RAL9001 (crème wit), RAL9010 (gebroken wit) of RAL7016 (antraciet). Hierdoor krijgt uw daksysteem een strakke afwerking. Als beglazing wordt hierbij de driewandige 16mm polycarbonaat kanaalplaten van het merk Lexan™ Thermoclear Plus 2UV. Deze polycarbonaat kanaalplaten zijn voorzien van een tweezijdige uv-coating.

Lees meer

Daksysteem Type P20

Indien u liever geen polycarbonaat wilt gebruiken, maar kiest voor glas, dan kunt u bij Pext ook kiezen voor een profielsysteem welke is voorbereid voor glas. Het Daksysteem Type P20 is een compleet pakket met alle profielen, bevestigingsmateriaal en toebehoren. Let op: het glas wordt niet meegeleverd.

Lees meer

Daksysteem Type P50

Ook het Daksysteem P50 is een profielsysteem voor glas. Het pakket is een luxe aluminium (schroefbaar) profielpakket met kliklijst/sierprofiel in de kleuren RAL9001 (crème wit), RAL9010 (gebroken wit) of RAL7016 (antraciet). Ook dit pakket is compleet met alle benodigde profielen, bevestigingsmaterialen en toebehoren. Let op: het glas wordt niet meegeleverd.

Lees meer

Daksysteem Type Solar

Als u een overkapping wilt maken met zonnepanelen, biedt het Solarpakket uitkomst. Een compleet geassembleerd profielsysteem met onderprofiel, afdekprofiel en toebehoren voor de montage van zonnepanelen in uw overkapping. De bekabeling wordt met dit systeem netjes weggewerkt dankzij de brede profielen en het systeem is bovendien waterdicht.

Lees meer

 

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Pext Veranda