Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 29 sep. 2022 t/m 28 sep. 2030.

Aluminium carport

Aluminium carport

(Aluminium boogcarport)

Wilt u ook profiteren van de voordelen van een carport? Kies dan niet alleen voor het gemak, maar kies ook voor design, kwaliteit en een eerlijke prijs! Kies dus voor een carport van Pext!

In ieder seizoen is het gemak van een carport optimaal en geeft u veel plezier en voordelen. Zo beschermt een carport uw auto in de herfst tegen vallende takken en blaadjes, in de winter tegen sneeuw en vorst (uw auto blijft ijsvrij) en in de warme maanden tegen zonlicht (warmte en uv-straling). Daarnaast kunt u ook droog in- en uitstappen bij regenachtig weer. Overigens is een carport niet alleen geschikt voor uw auto, maar biedt natuurlijk ook bescherming aan uw caravan, camper of boot.

Design/Model

De carport van Pext is een fraaie en solide boogoverkapping met een tijdloos design en een uniek profielsysteem. Mede door het unieke ontwerp, waarin alle profielen naadloos op elkaar aansluiten, is de carport eenvoudig te monteren. Afhankelijk van uw situatie kiest u voor een zijaanbouw, kopaanbouw of een vrijstaand model. Alle carports worden op maat gemaakt. Zo is er voor iedere situatie een passende carport.

Profielsysteem

Het frame van de carport bestaat uit een uniek profielsysteem van duurzaam aluminium en kan worden gepoedercoat in iedere RAL-kleur (Qualicoat gecertificeerde 2-laags poedercoating). Gepoedercoat aluminium is slagvast en slijtvast en is bovendien goed bestand tegen uv-licht en corrosie. Hierdoor heeft de carport van Pext een zeer lange levensduur.

Beglazing

De carport van Pext wordt uitgevoerd met Lexan. De kleur beglazing bepaalt de lichtdoorlatendheid. De dubbelwandige plaat is aan beide zijden uv-bestendig en is onder extreme omstandigheden (storm, sneeuw en vorst) praktisch onbreekbaar. Daarmee is deze kunststof beglazing sterker dan glas. Lees hier meer over Polycarbonaat.

Kwaliteit

De carport van Pext is met de grootste zorg ontwikkeld en samengesteld uit hoogwaardige materialen én is voorzien van CE-markering volgens de NEN EN-1090 norm. Daarmee voldoet de carport aan de verplichte technische/constructieve eisen die gesteld worden aan dragende constructies.

  • Compleet pakket voor een unieke carport
  • Kleur: blank aluminium of iedere RAL-kleur
  • Polycarbonaat beglazing 10mm: Lexan Thermoclear Plus 2UV, helder of opaal
  • Inclusief alle benodigde bevestigingsmaterialen
  • Enkele boog (CP10), dubbele boog (CP20) of dubbele boog (CP25) zonder middenstaander
  • Kopaanbouw, zijaanbouw of vrijstaand
  • Voorzien van CE-markering volgens de NEN EN-1090 norm
  • Nederlands fabricaat
  • Onderhoudsarm, duurzaam en solide

 

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Pext Veranda