Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 29 sep. 2022 t/m 28 sep. 2030.

Veranda

Veranda/(Terras)overkapping (hout)

Leun lekker achterover en ga ontspannen de avond in onder een veranda van Pext. Een veranda is tegenwoordig veel meer dan een overkapping in onze tuin. Het is een tuinkamer: een plek waar binnen buiten wordt.

Stijlvolle houten overkappingen in evenwicht met aluminium

Met een houten veranda kunt u op ieder gewenst moment genieten van het buitenleven, vier seizoenen lang. Een veranda verbindt uw tuin met de woning en geeft meerwaarde aan uw leefgenot. Hierdoor kunt u ’s avonds net even wat langer genieten van een heerlijke lente- of nazomeravond.

Natuurproduct

Kiest u voor een houten overkapping, dan kiest u voor een natuurproduct. Hout heeft een warme uitstraling welke authentiek is, maar toch hedendaags. Pext biedt u een uitgebreid assortiment houten overkappingen. U kunt kiezen uit twee houtsoorten (douglas en lariks) met daarop verschillende daksystemen.

Hout is een duurzaam levend materiaal dat warmte uitstraalt en prachtig oud wordt. Er kunnen krommingen of scheuren ontstaan en het hout vergrijst. Dit is een normaal proces en geeft extra sfeer aan de authentieke uitstraling van uw veranda of overkapping.

Beglazing

Bovenop de houten onderconstructie komt een daksysteem met lichtdoorlatende beglazingsplaten (polycarbonaat platen) van 16 mm dik. Hierbij kunt u kiezen uit Lexan™ Thermoclear (driewandige kanaalplaat of vijfwandige X-structuur) of Luxlife IR-Gold. Deze lichtgewicht platen hebben een zeer mooie, diffuse lichtspreiding en geven uw veranda een luxe uitstraling. Daarnaast kunt u kiezen uit een dak dat is voorbereid voor (veiligheids)glas of zonnepanelen.

Douglas of Lariks hout

Wanneer u kiest voor een houten veranda van Pext, heeft u keuze uit twee houtsoorten: Douglas of Lariks. Zowel de Douglas houten alsook de Lariks houten veranda wordt geleverd als compleet bouwpakket.

Beide veranda’s kunnen in vele standaard maatvoeringen worden geleverd, maar maatwerk is ook mogelijk.

Optioneel

Maak uw veranda compleet en kies een gootset uit het assortiment van Pext. U heeft de keuze uit PVC, aluminium of zinken gootsets. Daarnaast biedt Pext voor de fundering van uw veranda ook betonpoeren met aluminium stelvoet aan. Uw dealer kan u helpen met het compleet maken van uw bestelling.

Bekijk hier alle producten waarmee u uw overkapping compleet maakt!

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Pext Veranda