Maatwerk overkappping Douglas

Samen genieten van buiten

Onder een overkapping zit je heerlijk beschut en kun je langer genieten van het buitenleven. Wij leveren vele soorten en maten buitenverblijven, overkappingen, carports en serres etc. vervaardigd van Douglas hout. Er zijn vele mogelijkheden in de maten en soorten overkappingen. Staat uw maat er niet bij? U heeft bij ons ook de mogelijkheid tot "maatwerk". U kunt al uw wensen aan ons kenbaar maken om de overkapping zo te maken zoals u voor ogen heeft.

Maatwerk op aanvraag

Maatwerk kan gebaseerd worden op het model "Playa"of het model "Vogezen". Het model "Playa" heeft palen van 12x12cm en het model "Vogezen" heeft palen van 15x15cm. In het maatwerk kunt u ook kiezen voor palen van 20x20cm. De standaard overkappingen zijn fijnbezaagd, het is ook mogelijk om de palen geschaafd te krijgen (vraag naar de mogelijkheden). De levering van de maatwerk overkappingen zal, afhankelijk van het seizoen, meestal 3 weken zijn.

Plaatsen van uw overkapping

Wij bieden ook de service voor het plaatsen van uw maaktwerk overkapping. Prijzen zijn op aanvraag te verkrijgen en alleen in combinatie met de aanschaf van een (maatwerk) overkapping. Lees hier meer over de voorwaarden voor plaatsen van een ovekapping.

DAKTRIM

daktrim 

Een daktrim wordt gebruikt om een strakke afzetting te krijgen tussen het EPDM en het dakbeschot.

Wanden

 wand gesloten

 

Het is mogelijk om diverse zijdes dicht te maken met een gesloten wand. Als extra optie is het mogelijk om de wanden te voorzien van deuren of ramen.

Deuren

douglas deuren

De douglas deuren zijn er in een enkele en een dubbele uitvoering. Alles geleverd inclusief hang- en sluitwerk. 

Betonpoeren

Betonpoeren zijn nodig voor een stevige verankering aan de grond. De poeren zijn verstelbaar.

Ramen

douglas ramen

De douglas ramen zijn er in een uitzetraam of een vast raam.

Douglas veranda`s

douglasvision veranda

 

Ook te leveren als veranda aan huis bevestigd.

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Veranda en overkapping