Buitenspots

Voor het aanlichten van bijzondere elementen in de tuin zoals beelden, bomen en struiken gebruik je het beste de energiezuinige LED buitenspots van In-Lite. Het verschil tussen de spots zit ‘m in de hoek en het lichtbereik van de bundel. Afhankelijk van het aan te lichten element kies je een buitenspot met een smalle of juist brede lichtbundel en een klein of juist groot lichtbereik.
Al de spots van In-Lite zijn makkelijk te richten en eenvoudig in de grond te prikken met bijgeleverde grondpen. Ook zijn er diverse accessoires verkrijgbaar waarmee onze LED spots in tal van situaties toe te passen zijn.
Tenslotte kun je met onze speciale onderwaterspot ook je vijver, fontein of waterelement verlichten.

Producten voor Buitenspots

 • Mini Scope

  Mini Scope

  Deze kleine spot wordt standaard geleverd met een beugel en grondpen. Dit maakt het armatuur geschikt voor montage aan bijvoorbeeld schutting of muur en voor het aanlichten van planten en struiken in de border.
 • Sub

  Sub

  LED onderwaterspot SUB is speciaal ontworpen voor het onder water uitlichten van ondermeer vijvers en fonteinen, maar kan ook boven water gebruikt worden. Geeft een sfeervol gespreid licht. Inclusief ballast.
  In-lite
 • Scope

  Scope

  Met het gebundelde licht van LED tuinspot SCOPE licht je speciale plekken in de tuin uit zoals bomen, struiken, beelden en gevels.
  In-lite
 • Big Scope

  Big Scope

  Met het gespreide sfeerlicht van LED buitenspot BIG SCOPE licht je speciale plekken in de tuin uit zoals bomen, struiken, beelden en gevels. Lichtbereik 5 meter.
  In-lite
 • Big Scope Narrow

  Big Scope Narrow

  BIG SCOPE NARROW geeft een gebundeld licht tot wel 10 meter. Deze LED-spot kan gebruikt worden om bijvoorbeeld hoge bomen uit te lichten of om elementen vanaf een grotere afstand in het licht te zetten. De breedte van de lichtbundel van de SCOPE en BIG SCOPE NARROW is hetzelfde. BIG SCOPE NARROW schijnt echter 2x zo ver. Lichtbereik 10 meter.
  In-lite

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.