Staande lampen

Staande LED buitenlampen van In-Lite zijn niet alleen mooi om te zien, ’s avonds hebben ze prominente rol in het verlichtingsplan. Borders zijn bijvoorbeeld mooi te verlichten met armaturen die rondom een sfeervol diffuus licht geven. Wil je een pad of oprit verlichten? Kies dan voor armaturen die een direct licht geven, deze creëren duidelijke lijnen en schaduwen op het oppervlak. Hiermee krijg je niet alleen een mooi effect, maar je pad of oprit is ook meteen functioneel verlicht. Sommige van onze staande lampen hebben zelfs een verstelbare lichtbron waarmee je deze armaturen in veel situaties kunt toepassen.

Producten voor Staande lampen

 • Liv

  Liv

  Staande buitenlamp LIV hoogte 61,2 cm geeft rondom een warm wit sfeerlicht. Geschikt voor bijvoorbeeld het terras of de border.
  In-lite
 • Liv Low dark

  Liv Low dark

  Laag bovengronds armatuur LIV LOW DARK 36 cm geeft rondom een warm wit sfeerlicht. Geschikt voor bijvoorbeeld het terras of de border.
  In-lite
 • Liv Low

  Liv Low

  Laag bovengronds armatuur LIV LOW hoogte 36 cm geeft rondom een warm wit sfeerlicht. Geschikt voor bijvoorbeeld het terras of de border.
  In-lite
 • Fish eye high (WW)

  Fish eye high (WW)

  Robuust hoog bovengronds armatuur in RVS, hoogte 65 cm. De bolvormige lens is 360 graden draaibaar en geeft een Warm White licht. Te gebruiken met of zonder kopreflector
  In-lite
 • Fish eye low (WW)

  Fish eye low (WW)

  Robuust laag bovengronds armatuur in RVS, hoogte 34 cm. De bolvormige lens is 360 graden draaibaar en geeft een Warm White licht. Te gebruiken met of zonder kopreflector.
  In-lite
 • Sentina

  Sentina

  Staande buitenlamp SENTINA, hoogte 60 cm schijnt schuin naar beneden. Ideaal voor langs een pad of oprit.
  In-lite

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.