Grondspots

Grondspots van In-Lite verwerk je bijvoorbeeld in bestrating, hout of grind. Overdag gaan ze volledig op in hun omgeving terwijl ze je ’s avonds verrassen met hun bijzondere effect. Integreer LED grondspots met een zacht diffuus licht in je terras of gebruik juist armaturen met een (richtbaar) accentlicht om een aangrenzende haag aan te lichten. Creëer met mini grondspots een sfeervol sterrenpad of verlicht een grote boom met een robuust armatuur. En wist je dat we zelfs overrijdbare armaturen hebben voor in je oprit? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Producten voor Grondspots

 • Fusion Ø22

  Fusion Ø22

  Armatuur FUSION 22 is klein maar fijn. Dit subtiele armatuur met een diameter van 22 mm is overdag praktisch niet zichtbaar. Het geeft 's avonds een zacht licht dat niet verblindt. Daarmee is FUSION 22 geschikt voor in bijvoorbeeld paden, traptredes en terrassen.

  In-lite
 • Fusion Ø60

  Fusion Ø60

  Met de zachte gloed van LED grondspot FUSION markeer je op subtiele wijze bijvoorbeeld je terras of oprit. Doordat de ring op de oppervlakte rust, is deze grondspot ook makkelijk in bijvoorbeeld hout te verwerken. Voor het accentueren van pad, oprit, terras, vijverrand etc. Voor FUSION zijn diverse accessoires beschikbaar, zoals afdekplaten of een box 100x100mm.
  In-lite
 • Hyve

  Hyve

  Rond armatuur afgewerkt met een chique RVS ring. Geeft een sfeervol warm lichtbeeld door de lens met honingraatstructuur. Voor HYVE zijn diverse accessoires beschikbaar.

  In-lite
 • FLH-LED008

  FLH-LED008

  Vierkant armatuur met RVS afdekplaat. Geeft licht dat ook overdag zichtbaar is. Verkrijgbaar in 2 lichtkleuren: Warm White (WW) en Cool White (CW).
  In-lite
 • Fish eye 100x100

  Fish eye 100x100

  Dit opvallende armatuur uit de FISH EYE lijn kun je eenvoudig verwerken tussen je tegels. Geschikt voor het aanlichten van bijvoorbeeld beplanting of als lichtmarkering langs een pad. De bolvormige lens is 360 graden draaibaar en geeft een Warm White licht.
  In-lite
 • Fish eye 100

  Fish eye 100

  Dit opvallende armatuur uit de FISH EYE lijn is geschikt voor het aanlichten van bijvoorbeeld beplanting of als lichtmarkering langs een pad. De bolvormige lens is 360 graden draaibaar en geeft een Warm White licht.
  In-lite
 • Sentina 150x150

  Sentina 150x150

  De lens van LED grondspot SENTINA 150X150 is richtbaar zodat je eenvoudig je gevel, schutting of klimplant vanaf de grond kunt aanlichten. Dit armatuur verwerk je tussen je tegels of in de grond.
  In-lite
 • Flux

  Flux

  LED grondspot FLUX is afgewerkt met een chique RVS ring en geeft een bundel van Warm White licht. Doordat de ring op de oppervlakte rust, is deze grondspot ook makkelijk in bijvoorbeeld hout te verwerken. Voor het uitlichten van speciale plekken in de tuin zoals bomen, struiken, beelden en gevels. Voor FLUX zijn diverse accessoires beschikbaar.
  In-lite
 • Nero

  Nero

  LED grondspot NERO geeft een bundel van Warm White licht. Geschikt voor het vanaf de grond aanlichten van bijvoorbeeld bomen en struiken
  In-lite

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.