Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Nieuw 2017 * Moderno block

Nieuw 2017 * Moderno block

Modulair op te bouwen, innovatief én een tijdloos design. Stuk voor stuk eigenschappen van het nieuwe Redsun-product: Moderno. Is het nu een scheidingswand, zitbankje of een stijlvolle bloembak die je wilt bouwen, met Moderno kan het allemaal.

De twee kleurvarianten, grijs en zwart, zorgen ervoor dat jouw nieuwe designtuinobject in elk decor thuishoort. De mooi afgewerkte afdeksteen zorgt bovendien voor de finishing touch van jouw Moderno.

Dacht je er daarnaast nog aan om je Moderno project sfeervol te verlichten? Dan hebben wij  een heel gamma aan In-Lite verlichting of LED-strips voor u klaarliggen. Uiteraard allemaal eenvoudig te installeren.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Stonewish sierbestrating 2017

Een nieuw merk in sierbestratingsland: StoneWish, voor alles wat er te wensen valt ophet gebied van sierbestrating.

Lees meer...
Geef je tuin een designterras in beton

Tot wat een nieuwe tegeltechnologie kan leiden? Tot een nieuwe collectie designtegels met zes motieven. En tot een beloftevolle toekomst voor alle terrasfans. Want Marlux trekt voortaan alle registers open met een exclusief procedé om patronen, kleuren en structuren aan te brengen op beton. Van een charmant retroterras in een stadstuin tot een rustieke buitenruimte op het platteland. 

...Lees meer...
ACE, The Next Big Thing (In-lite)

Met trots presenteert Inlite tuinverlichting hun nieuwe producten uit de ACE lijn, bestaande uit een selectie staande armaturen en wandlampen met een kenmerkend strak lichtbeeld. De armaturen zijn in twee kleuren verkrijgbaar: Rosé Silver & Dark Grey. Uiteraard is in deze armaturen gewerkt met energiezuinige LED lichtbronnen in een Warm White lichtkleur. De ACE lijn kan op vele manieren toegepast worden, onder andere door de kantelbare lichtbron in d...

Lees meer...
Gecombineerd terras van beton en vlonders

Gecombineerd terras van beton en vlonders

...Lees meer...