Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Stonewish sierbestrating 2017

Stonewish sierbestrating 2017

Een nieuw merk in sierbestratingsland: StoneWish, voor alles wat er te wensen valt op het gebied van sierbestrating.

Een uitgebreid assortiment sierbestratingsmaterialen en aanvullende betonwaren om de tuin aan te kleden en te verfraaien.
En de verkoop wordt ondersteund door een mooi magazine, daar wordt iedereen blij van!

Stonewish staat voor kwaliteit, een breed scala aan producten en innovatie. Alle sierbestrating wordt in eigen beheer geproduceerd door Stonewish met eigen machines. Stonewish staat garant voor topkwaliteit,
en kan dus een breed assortiment in elke prijsklasse aanbieden. Stonewish is de trendsetter voor de tuin van nu.

De mogelijkheden in combinaties tussen verschillende producten en verbanden zijn legio,
 Stonewish sierbestrating kan aan elke vraag voldoen, vanaf eenvoudige, maar nette sierbestrating tot het absolute topsegment.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Geef je tuin een designterras in beton

Tot wat een nieuwe tegeltechnologie kan leiden? Tot een nieuwe collectie designtegels met zes motieven. En tot een beloftevolle toekomst voor alle terrasfans. Want Marlux trekt voortaan alle registers open met een exclusief procedé om patronen, kleuren en structuren aan te brengen op beton. Van een charmant retroterras in een stadstuin tot een rustieke buitenruimte op het platteland. 

...Lees meer...
ACE, The Next Big Thing (In-lite)

Met trots presenteert Inlite tuinverlichting hun nieuwe producten uit de ACE lijn, bestaande uit een selectie staande armaturen en wandlampen met een kenmerkend strak lichtbeeld. De armaturen zijn in twee kleuren verkrijgbaar: Rosé Silver & Dark Grey. Uiteraard is in deze armaturen gewerkt met energiezuinige LED lichtbronnen in een Warm White lichtkleur. De ACE lijn kan op vele manieren toegepast worden, onder andere door de kantelbare lichtbron in d...

Lees meer...
Gecombineerd terras van beton en vlonders

Gecombineerd terras van beton en vlonders

...Lees meer...