Geef je tuin een designterras in beton

Geef je tuin een designterras in beton

Tot wat een nieuwe tegeltechnologie kan leiden? Tot een nieuwe collectie designtegels met zes motieven. En tot een beloftevolle toekomst voor alle terrasfans. Want Marlux trekt voortaan alle registers open met een exclusief procedé om patronen, kleuren en structuren aan te brengen op beton. Van een charmant retroterras in een stadstuin tot een rustieke buitenruimte op het platteland. 

 


Mosaic Arabica & MosaIc Oase
Op zoek naar de perfecte terrastegel voor je pastorijwoning of huis in hoevestijl? Gevonden! Mosaic Arabica ademt een rustieke sfeer uit, in warme kleuren, met 18 kleine patronen verwerkt in 8 verschillende tegels. Mosaic Oase is de moderne tegenhanger en voelt zich met zijn koelere tinten helemaal thuis in een eigentijdse architectuur of industriële bouwstijl. Deze tegels met mozaïekmotieven zijn erg leuk als accent in een groter terras, als blikvanger voor een schaduwhoekje of als volwaardig terras in een authentieke stadstuin.
Mosaic Arabica design betontegel van Marlux  Mosaic Oase design betontegel van Marlux

Caliza Saffier
Nieuwkomer Caliza Saffier past bij tal van bouwstijlen, van traditioneler tot hedendaags, is onderhoudsvriendelijk (vet en vuil krijgen geen kans) en maatvast. Met 20 verschillende tekeningen in de collectie kan je de authentieke look van Belgische blauwe hardsteen creëren.
Caliza saffier design betontegel van Marlux

Leyo Tormenta
Leyo Tormenta combineert de natuurlijke look van leisteen met alle praktische voordelen van beton. In deze onderhoudsvriendelijke tegel met reliëf kan geen vuil blijven hangen. Bovendien hoef je niet voor je terras te vrezen bij koudere temperaturen. Want waar leisteen al eens durft schilferen, is deze betonnen tegel vorstbestendig en maatvast.
Leyo Tormenta design betontegel van Marlux

Maple Forest Grey
Verweerd hout heeft zijn charme. De betonnen terrastegels Forest Maple Grey komen in de buurt van deze naturelle look, zonder je op te zadelen met de moeilijkheden (mos, gladheid, kromtrekken, splinters…). De vijf verschillende tegels zijn gemakkelijk in gebruik.
Forest Maple Green design betontegel van Marlux

Mystica Polaris
De nieuwe Mystica Polaris heeft een lichte kleur en gevlamd design. De veertien verschillende tegels gaan op in hun omgeving. Ze zijn onderhoudsvriendelijk. Vlekken zie je nauwelijks dankzij het design en vuil blijft sowieso al achterwege dankzij de beschermende M-Coat.
Mystica Polaris design betontegel van Marlux

Drie jaren onderzoek en innovatie gingen vooraf aan de collectie. Marlux wilde hierna alle ideeën vertalen in een eigentijdse terrastegel. Met daarbovenop alle gebruiksvriendelijke voordelen van beton. En met alle kwaliteitsgaranties van de traditionele tegel. De vernieuwde bescherming M-Coat is bovendien ook slijtvast. 

Bron: Marlux

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Stonewish sierbestrating 2017

Een nieuw merk in sierbestratingsland: StoneWish, voor alles wat er te wensen valt ophet gebied van sierbestrating.

Lees meer...
ACE, The Next Big Thing (In-lite)

Met trots presenteert Inlite tuinverlichting hun nieuwe producten uit de ACE lijn, bestaande uit een selectie staande armaturen en wandlampen met een kenmerkend strak lichtbeeld. De armaturen zijn in twee kleuren verkrijgbaar: Rosé Silver & Dark Grey. Uiteraard is in deze armaturen gewerkt met energiezuinige LED lichtbronnen in een Warm White lichtkleur. De ACE lijn kan op vele manieren toegepast worden, onder andere door de kantelbare lichtbron in d...

Lees meer...
Gecombineerd terras van beton en vlonders

Gecombineerd terras van beton en vlonders

...Lees meer...