Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Kunstgras Breda

Kunstgras kopen in de buurt van Breda: Van den Broek BestratingenVoor een gazon dat weinig onderhoud vergt kun je kunstgras kopen in de buurt van Breda. Kunstgras vergt minder onderhoud dan echt gras en blijft het hele jaar door mooi groen. Bij Van den Broek Bestratingen nabij Breda verkopen wij kwalitatieve kunstgras. Ons kunstgras is niet van echt te onderscheiden en een prachtige investering voor uw tuin!

Verschillende soorten kunstgras in de buurt van Breda

Bij Van den Broek Bestratingen nabij Breda kunt u verschillende soorten kunstgras kopen. Er zijn verschillende vezelsoorten en ook de lengte en dichtheid van het kunstgras kan verschillen. Hierbij is het belangrijk om op het gebruik te letten: langere vezels gaan eerder plat liggen.

Kunstgras bij Van den Broek Bestratingen kopen

Zorg ervoor dat de ondergrond waterdoorlatend is, verder adviseren wij om een drukverdelend onderdoek onder het kunstgras aan te brengen. Verder is het gebruik van instrooizand aan te raden bij intensief gebruik van uw kunstgras. Wilt u meer advies? Onze medewerkers in onze vestiging nabij Breda geven u graag meer advies over kunstgras! U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij helpen u graag!