Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Goedkope tuintegels

Goedkope Tuintegels

Een tuin aanleggen vergt een goede organisatie en planning. Bovendien moet er zorgvuldig worden gebudgetteerd, want er gaat veel geld in zitten.
Daarom bent u voor goedkope tuintegels bij Van den Broek Bestratingen aan het goede adres.
Ons prijsbeleid is er op gericht dat u niet teveel betaalt voor uw bestratingsmaterialen. Bovendien zorgen wij continu voor schappelijk geprijsde bestratingsmaterialen.

Assortiment goedkope tuintegels

Als het gaat om goedkope tuintegels kunt u natuurlijk beginnen met de gewone, standaard betontegels 30x30x4,5cm in grijs, rood of zwart. Zeer lage prijzen en doch uiterst doeltreffend.

Of neem eens een kijkje bij die prachtige strakke tegel 50x50x5cm grijs zonder facet.
Wat denkt u verder van de zeer goedkope tuintegels Luxe 55x55x5cm in zwart en grijs/zwart met deklaag, zonder facet.

En het gaat verder met de nabehandelde tegels, geborsteld voor extra voetcomfort en geïmpregneerd dus vuil- en algenwerend. Te leveren voor zeer schappelijke prijzen en in diverse afmetingen zoals 30x60x5cm waarmee zeer speelse legverbanden zijn te realiseren, deze nabehandelde naturel soft comfort tegels 30x60x5cm geven u jarenlang tuinplezier.

Zelfs in het duurdere segment zijn er goedkope tuintegels te vinden. Kijk bijvoorbeeld naar de nieuwste tegels van Excluton; de gestraald, geborsteld en geimpreneerde tegel. Normaal een prijzig product. In dit segment doemt ineens de Sabiato tegel op onder andere verkrijgbaar in de uitvoering Sabiato Frigio grijs. 

Goedkope tuintegels? Het kan dus best.

Ook in wildverband hebben wij goedkope tuintegels in het assortiment. Wij wijzen o.a. op de Demiton extra groot wildverband van Redsun. Een prachtig wildverband bestaande uit de afmetingen 20x20, 20x40, 40x40 en 40x60cm., netjes afgewerkt en per laag te leveren.

Aandachtspunt

Natuurlijk koopt u goedkope tuintegels in verband met uw budget. Maar dat hoeft geenszins te betekenen dat u concessies hoeft te doen aan de kwaliteit van deze produkten. Wij kopen in bij gerenommeerde leveranciers en producenten. Alle goedkope tuintegels die Van den Broek Bestratingen op de site heeft staan zijn kwaliteitsproducten en met minder hoeft u dan ook geen genoegen te nemen. Het zijn wel goedkope tuintegels, maar absoluut geen B-keus of tweede soort.