Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van!

Reiniging en onderhoud

Voor jarenlang genieten van uw tuin

Ieder jaar in de vroege lente of late winter ziet bij de meesten onder ons het terras eruit of het een opknapbeurt best kan gebruiken. Het maakt meestal niet veel uit of je terras uit hout vervaardigd is of uit betonnen, keramische - of natuursteentegels bestaat. Onder invloed van regen, wind, bladval en meer schaduwuren en minder zon krijgen mos en algen in de wintermaanden de kans zich stevig op de terrasvloer te vestigen. Ook uw houten schuttingen, vlonderdeken of houten meubels hebben onderhoud nodig.

Groene aanslag verwijderen

Allex van Lithofin reinigt terassen, paden, trappen, muren, gevels en nog veel meer!

Toepasbaar op steen, beton, hout en glas. Het verwijdert groene aanslag en andere lichte vuilafzettingen.

Fles van 1 liter concentraat. 250ml mengen met 10 liter water in gieter. Dit over het oppervlak sproeien en laten intrekken. Na ongeveer 2 dagen droog weer ziet u dat de groene aanslag verdwenen is.  

Coating voor sierbestrating en natuursteen

Wij hebben speciale coating voor alle soorten (sier)bestrating en natuursteen voor het ophalen en/of beschermen van de kleur. Wij werken met de WS Seal Protect (kleurloos) of met de WS Imperial Black (zwart) om uw bestrating van een vuilafstotende beschermlaag te voorzien. Deze WS coatings reduceren ook eventuele kalkuitbloei en haalt de oorspronkelijke kleur weer op. Tevens wordt uw sierbestrating voorzien van een anti-slip laag.